Γυναίκα

Υβόννη Μπόσνιακ: Πως περιποιείται το πρόσωπο της στις διακοπές

Υβόννη Μπόσνιακ: Πως περιποιείται το πρόσωπο της στις διακοπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Υβόννη Μπόσνιακ κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε «γεμίσει» τον λογαριασμό της στο Instagram με συνταγές και οι followers της είχαν ξετρελαθεί με όλα αυτά που τους πρότεινε αλλά πλέον έχει σταματήσει γιατί είναι καλοκαίρι.

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια έχει μεγάλο κοινό το οποίο την ακολουθεί και πολλές φορές τους δίνει συμβουλές που αφορούν το στιλ και το μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά, η Υβόννη Μπόσνιακ, μας δείχνει πως να περιποιούμαστε το πρόσωπο μας όταν είμαστε διακοπές αλλά και πως να το κάνουμε να φαίνεται λαμπερό!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3 λεπτάκια περιποίησης προσώπου και καλοκαιρινό μακιαζ με τα αγαπημένα μου προϊόντα 1. @mcosmetics_mariampekatwrou Instant lift 2. @mcosmetics_mariampekatwrou Eye cream 3. @mcosmetics_mariampekatwrou 24hrs light texture day cream 4. @skinceuticalsgr advanced brightening sunscreen 50 5. @armanibeauty Maestro Glow 6. @bobbibrown Bronzing Powder (mat) 7. @bobbibrown natural brow shaper 8. @toofaced Natural eyes Palette ( silky teddy, push-up, chocolate martini) 9. @bobbibrown @bobbibrown_glyfada Smokey eye Mascara 10. @diormakeup Lip glow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Δείτε ακόμη: Η «απαράδεκτη» αλλαγή στα μαλλιά της Katy Perry (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X