Media

Η απόλυτη ξεφτίλα για Alpha ANT1 και Star-Επνιξαν την ποδηλατάδα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Η απόλυτη ξεφτίλα για Alpha ANT1 και Star-Επνιξαν την ποδηλατάδα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Fake η ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και το motocross της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Δεν είναι δυνατόν να δεχτώ ότι συνέβη ένα τέτοιο γεγονός επειδή το έγραψαν κάποια σάιτ, άντε το ανέφεραν κάποια κανάλια και το Μαξίμου δεν το διέψευσε.

Δεν το δέχομαι όσο κι΄ αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Alpha, o ΑΝΤ1 και το Star δεν είπαν το παραμικρό. Ούτε λέξη. Συνεπώς πως είναι δυνατόν ένα τόσο σημαντικό γεγονός να υπάρχει και αυτοί οι τρεις γίγαντες της δημοσιογραφίας να μην πουν τίποτα.

Και δεν μπορώ να δεχτώ επίσης, ότι έπεσαν τηλέφωνα από το Μαξίμου γι΄ αυτό δεν είπαν τίποτα. Τι τόσο ξεφτιλισμένα είναι πια…

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιμένει ότι «τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο». Καταγγέλλει  ότι τα περισσότερα δίκτυα δεν έπαιξαν καν το θέμα και υπογραμμίζει πως «όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

 

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X