Κοινωνία

Ηλεία: Στον εισαγγελέα 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου

Ηλεία: Στον εισαγγελέα 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, ο 52χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση ενός 15χρονου μαθητή σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο κατηγορούμενος είχε περάσεις τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου την περασμένη Παρασκευή όπου ζήτησε και πήρε αναβολή να απολογηθεί για σήμερα Δευτέρα ενώ βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Θοδωρή Αντωνόπουλο, ο κατηγορούμενος, προσέγγισε τον 15χρονο μαθητή, μέσω των social media ενώ είχε δημιουργήσει και στο παρελθόν, αρκετές φορές, προβλήματα στο χωριό.

«Τρεις μέρες τώρα δεν ζω»

Μάλιστα, ο κ. Αντωνόπουλος είχε επισημάνει ότι το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ κάτι που επιβεβαίωσε και ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένειά του και στο παρελθόν.

«Αυτό το πρόβλημα το έχουμε συνέχεια, καθημερινά. Αφού τον ρώτησα γιατί και του έκανα την παρατήρηση, με έβρισε και με απείλησε. Το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι σε άθλια κατάσταση αλλά εγώ του εξηγώ ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι αφού το προλάβαμε είναι εντάξει», τόνισε ο πατέρας, που περιέγραψε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση και του ίδιου:

«Πάλι, όμως, εξακολουθούσε να ενοχλεί την οικογένειά μου. Αυτή τη στιγμή με όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί εγώ έχω πεθάνει. Τρεις μέρες τώρα δε ζω».

Ο πατέρας του 15χρονου, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος προσέγγιζε τον γιο του με μηνύματα στα οποία έλεγε «αισχρά πράγματα».

«Πήγαμε στην αστυνομία και από κει και ύστερα η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ζητάω να μας βοηθήσουν να μπορέσω να κρατήσω ασφαλή τα παιδιά μου γιατί έχουμε πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε ο πατέρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X