Ελλάδα

Κ. Μπογδάνος: Βομβιστής ή τρακατρούκας;

Κ. Μπογδάνος: Βομβιστής ή τρακατρούκας;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε δύο αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη “Kontra 24” στο Kontrachannel την Πέμπτη το βράδυ. Αν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μπορείτε να τις χαρακτηρίσετε ακόμα και «βόμβες», αν όχι τότε θα τις εκλάβετε ως τρακατρούκες, πράγμα που ταιριάζει και με τις μέρες της αποκριάς και του καρνάβαλου.

Που λέτε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με το γνωστό θεατρινίστικο ύφος και λόγο, είπε δύο πολύ σοβαρά πράγματα. Πρώτον ότι πρέπει να γίνει αποσυριζοποίηση και δεύτερον αν χάσει η Νέα Δημοκρατία τότε δεν θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάτι άλλο, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι το αντιδημοκρατικό.

Και επειδή ο Κ. Μπογδάνος εκφράζει την ακραία δεξιά της κυβερνητικής παράταξης, δεν αποκλείεται ή μάλλον είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να ακούγονται εκβιαστικά διλήμματα του τύπου “Νέα Δημοκρατία ή χάος” ή “νέα Δημοκρατία ή εκτροπή” ή “Νέα Δημοκρατία ή…(οποιοδήποτε ουσιαστικό επινοήσουν οι ευφάνταστοι αυτού του χώρου).

Αν δε, καταφέρουν να σύρουν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις θέσεις τους, όπως έχει γίνει προεκλογικά και μετεκλογικά σε ορισμένα ζητήματα, τότε δεν αποκλείεται από θέση και συνθήματα της ακραίας δεξιάς, να γίνουν ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας, οπότε το γελοίον της υπόθεσης καθίσταται σοβαρό και βεβαίως εξόχως αντιδημοκρατικό. Το τελευταίο βεβαίως ουδόλως μας εκπλήσσει.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X