Γυναίκα

Kaia Gerber: Το make-up look που πρέπει να αντιγράψεις αν είσαι καστανή

Kaia Gerber: Το make-up look που πρέπει να αντιγράψεις αν είσαι καστανή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Kaia Gerber – η 18χρονη κόρη της Cindy Crawford που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας – έχει καταφέρει να βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο καθώς κάνει super στιλιστικές επιλογές αλλά και beauty.

Το νεαρό μοντέλο διαθέτει «φρέσκα» χαρακτηριστικά και μεσογειακά, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά κορίτσια να ταυτιστούν μαζί της και το πιο ωραίο από όλα είναι πως είναι «φυσική». Δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει αισθητικές επεμβάσεις και για αυτό την επιλέγουν συνεχώς για beauty editorials.

H make up artist Ash K Holm δημιούργησε ένα από τα πιο ωραία beauty looks που έχουμε δει στην Kaia Gerber και θα μπορούσε κάθε κορίτσι που διαθέτει μεσογειακά χαρακτηριστικά να το αντιγράψει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του μέσα από αυτό.

Χρησιμοποίησε σκιές σε γήινους τόνους, πολύ μάσκαρα και ένα καλό eyeliner, γυαλάδα σε ροζ-gold αποχρώσεις και είσαι έτοιμη!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

She’s a dream @kaiagerber ☁️ Swipe right to see a 70’s @yslbeauty inspired lewk 📸 • I used Touch eclat to lightly concealer in the T-zone • YSL Touch Eclat foundation • YSL couture variation palette on eyes • hair @bobbyeliot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm) στις

Δείτε ακόμη: H ροζ σκιά είναι μεγάλο beauty trend – Δημιούργησε το look που προτείνει ο Hindash

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X