Καιρός

Καιρός-Αρναούτογλου: Μπόρες την Τετάρτη-Πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός-Αρναούτογλου: Μπόρες την Τετάρτη-Πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρκετό ήλιο στις περισσότερες περιοχές αλλά και μπόρες, κυρίως στα ορεινά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα έχουμε το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει η Τετάρτη στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Συννεφιά στη Βόρεια Ελλάδα, με πιθανότητα για κάποια τοπική παροδική βροχή.

Από το μεσημέρι και μετά η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σχεδόν σε όλη την ανατολική και νότια Ελλάδα, συννεφιά κατά τόπους αυξημένη στην Κρήτη, με πιθανότητα για κάποια τοπική μπόρα. Στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής-βορειοδυτικής Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου αναμένεται συννεφιά με διάσπαρτες μπόρες.

Τις βραδινές ώρες η αστάθεια του καιρού θα περιοριστεί σημαντικά, με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Στην Αττική η Τετάρτη θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, με κάποια σύννεφα και μικρή πιθανότητα για τοπική μπόρα στις βορειοδυτικές ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι, από διάφορες διευθύνσεις, στα 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα. Τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες αναμένονται στις ορεινές περιοχές μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας οι συνθήκες θα γίνουν καλοκαιρινές, συνοδευόμενες από άνοδο της θερμοκρασίας, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή των εκλογών.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X