Καιρός

Καιρός: Μέσα Σεπτέμβρη με…37άρια!

Καιρός: Μέσα Σεπτέμβρη με…37άρια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι δεν είπε, ως φαίνεται, την τελευταία του λέξη, αφού η ηλιοφάνεια καλά κρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, το μελτεμάκι συνεχίζει να φυσάει στο Αιγαίο φτάνοντας και τα 6-7 μποφόρ στα νότια, ενώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αγγίξει και τους 36-37 βαθμούς τοπικά στα ηπειρωτικά…!

Από τη νέα βδομάδα, φαίνεται να πέφτει και πάλι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα επιστρέψουν και οι φθινοπωρινές βροχούλες…

ΣΗΜΕΡΑ
Αρκετός ήλιος στις περισσότερες περιοχές και μόνο στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές με σταδιακή βελτίωση και στα ορεινά κυρίως της Α. Μακεδονίας και της Θράκης λίγες απογευματινές μπόρες. Βοριάδες 3-5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα 7 μποφόρ και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, έως 31-33 βαθμούς στα ηπειρωτικά και έως 28-29 στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Καλοκαιρία, βοριάδες πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο συννεφιές και πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά, το μεσημέρι – απόγευμα. Μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Από αργά το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.
Ανεμοι: Αρχικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διεθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στην περιοχή του Καστελλόριζου τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΑΥΡΙΟ
Συνεχίζεται ο καλός καιρός, με ηλιοφάνεια, βοριάδες τοπικά έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και μικρή περαιτέρω άνοδο θερμοκρασίας, έως 33-34 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X