Καιρός

Καιρός: Συννεφιά και βοριάδες το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Καιρός: Συννεφιά και βοριάδες το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ενώ ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo, τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως στην Ανατολική Στερεά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά έως το πρωί.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με την ελάχιστη τιμή να είναι στους 3 βαθμούς Κελσίου (στη Δυτική Μακεδονία) και τη μέγιστη στους 24 βαθμούς Κελσίου (στην Κρήτη).

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι, από 5 έως 7 μποφόρ, θα πνέουν όλη μέρα, ενώ αναμένεται να εξασθενήσουν από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X