Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός και την Παρασκευή – Βροχές, μπόρες και καταιγίδες

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός και την Παρασκευή – Βροχές, μπόρες και καταιγίδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή (5/5/2023) με τα φαινόμενα να μεταφέρονται αναλικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε σε Μαγνησία, Σποράδες, Στερεά, Αττική, Εύβοια και Βοιωτία θα έχουμε βροχές όπως και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από το μεσημέρι και μετά στο Ιόνιο θα παραμείνει ο ήλιος και ο άστατος καιρός θα μεταφερθεί στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου αλλά και της Κρήτης.

To βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει σχεδόν παντού και η θερμοκρασία αναμένεται στα κεντρικά στους 19 βαθμούς, στους 16 με 21 στα βόρεια και στους 19 στα νότια.

Στην Αττική θα έχουμε από το πρωί μπόρες και τοπικές καταιγίδες με τα φαινόμενα να εξασθενούν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές το πρωί και από το απόγευμα θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε συννεφιές στα ανατολικό Αιγαίο και στην υπόλοιπη χώρα να έχουμε ηλιοφάνεια. Φαινόμενα θα έχουμε στην Κρήτη, ίσως και στα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή ανοιξιάτικος καιρός με λίγα διάσπαρτα σύννεφα.

Τη Δευτέρα τα σύννεφα θα πυκνώσουν στα δυτικά και θα έχουμε αστάθεια στα ορεινά από την Πελοπόννησο έως και τη Μακεδονία.

Την Τρίτη θα έχουμε βροχές εκ νέου στα δυτικά της χώρας και στα ανατολικά νησιωτικά ηλιοφάνεια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X