Επιλογές

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη… πήγε Αριστερά και «μαρκάρει» στενά τον Μητσοτάκη!

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη… πήγε Αριστερά και «μαρκάρει» στενά τον Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αριστερά αντανακλαστικά έκανε χθες η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία σήκωσε ακαριαία το γάντι του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη χθεσινή 24ωρη απεργία για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Χωρίς να περάσει ούτε ώρα από τη στιγμή της παρέμβασης του Πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Γεννηματά έσπευσε να υπερασπιστεί τον συνδικαλιστικό κόσμο, αλλά και τις συλλογικές συμβάσεις, θυμίζοντας τη διαχρονική σχέση του ΚΙΝΑΛ με τον κόσμο της εργασίας.

Μητσοτάκης: «Δεν θα κλειστώ στο Μαξίμου! Η εποχή της κωλοτούμπας πέρασε»

«Δυστυχώς με την πολιτική που προωθεί στα εργασιακά ο κ. Μητσοτάκης την πληρώνουν οι πολλοί. Γιατί το νομοθέτημά του οδηγεί σε καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων, απαξιώνει τις αμοιβές και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Για αυτά, στα οποία εστιάζουν οι εργαζόμενοι τον αγώνα τους σιωπά εκ του πονηρού» σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, καταλήγοντας «τα υπόλοιπα από την ανάρτησή του, όπως τα περί συμμετοχής και ψηφοφοριών, από μας μόνο ως προβοκάτσια εκλαμβάνονται…».

ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Το ΚΙΝΑΛ… έτρεξε, ο Τσίπρας άργησε

Η υπόμνηση από μέρους του ΚΙΝΑΛ της σχέσης του με το συνδικαλιστικό κίνημα ήρθε γρήγορα από τη Χαριλάου Τρικούπη. Αλλά όχι όμως και από την Κουμουνδουρου. Το γεγονός μάλιστα ότι η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ανάρτηση Μητσοτάκη εκδηλώθηκε από τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση αργά το μεσημέρι, έκανε εντονότερη την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την κλιμάκωση της πρώτης μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης της νέας κυβέρνησης. Προσθέτοντας εμμέσως πόντους στην κ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Λίφτινγκ» στο κόμμα και… φουλ επίθεση στον Μητσοτάκη!

Μετρώντας το πιθανό πολιτικό κόστος της σιωπής του κ. Τσίπρα από τον πρωινό «διάλογο» Μητσοτάκη – Γεννηματά, στην κόντρα ΝΔ – ΚΙΝΑΛ παρενέβη τελικά αργά το απόγευμα και ο Αλέξης Τσίπρας, επιλέγοντας να καταδείξει την «καθεστωτική» αντίληψη της νέας κυβέρνησης, δηλώνοντας απέναντι αλλά και παρών -έστω και καθυστερημένα- στα πολιτικά γεγονότα.

Μένει να δούμε την συνέχεια και το κατά πόσο το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά θα συνεχίσει το.. σκληρό ροκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X