Κοινωνία

Ελληνας μελισσοκόμος καλύπτεται από χιλιάδες μέλισσες και καμία δεν τον τσιμπά – Εξηγεί το γιατί

Ελληνας μελισσοκόμος καλύπτεται από χιλιάδες μέλισσες και καμία δεν τον τσιμπά – Εξηγεί το γιατί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά μπορεί να δει κανείς κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο TikTok, ωστόσο ένας από τους λογαριασμούς που έχουν γίνει viral το τελευταίο διάστημα είναι αυτός ενός Έλληνα μελισσοκόμου.

Πρόκειται για το account “Ορεινή Μέλισσα” πίσω από το οποίο κρύβεται ο Χάρης Σταμάτης, ο οποίος μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του τις “συναντήσεις” του με άγρια ζώα και κάθε λογής έντομα στην ύπαιθρο, ενώ παράλληλα μας συστήνει τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών.

Σε ένα από τα βίντεό του μάλιστα, το οποίο ήδη μετρά 1,3 εκατομμύρια προβολές ο νεαρός μελισσοκόμος φαίνεται να είναι καλυμμένος με χιλιάδες μέλισες, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, χωρίς να φοράει την ειδική στολή, εξηγώντας γιατί καμία δεν τον τσιμπάει.

@orinimelissa Ένας άκακος σκορπιός που δεν είχε κεντρί #orinimelissa #μαθεστοtiktok #wildlife ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα

Και μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκνήσει για πολλούς, όπως και οι ανεπιθύμητες συναντήσεις με έντομα, μία επίσκεψη στο προφίλ του ίσως να σας προετοιμάσει σε περίπτωση που κάποια μέλισσα, φίδι ή σκορπιός κάνει την εμφάνισή του εκεί που κάθεστε αμέριμνα.

Δείτε το video:

@orinimelissa Απάντηση στον χρήστη @Βούλα Κ Οι μέλισσες δεν τσιμπάνε ποτέ αν δεν κινδυνευσει η φωλιά τους #orinimelissa #savethebees #μαθεστοtiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X