Κοινωνία

Αχαΐα: Βρέθηκε ο οδηγός που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο – Τι είπε στους αστυνομικούς

Αχαΐα: Βρέθηκε ο οδηγός που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο – Τι είπε στους αστυνομικούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων εντοπίστηκε ο οδηγός που έσερνε σκυλί με το αγροτικό του στην Πούντας Καλαβρύτων χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό, καθώς το σκυλί που το είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματός του, έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς να το αντιληφθεί!

Την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, που εμφανίζει οδηγό αγροτικού να σέρνει με το όχημά του δεμένο σκύλο στην επαρχιακή οδό Μεγάλου Σπηλαίου – Καλαβρύτων, στην ορεινή Αχαΐα. Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού, με στόχο τον εντοπισμό του αγροτικού αλλά και του οδηγού που “τράβηξε” το βίντεο.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο, κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων.

Όπως φαίνεται, το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε, ενημερώνοντάς τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!

Στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από τη διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος.

Πηγή: tempo24.news, kalavrytanews.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X