Κοινωνία

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μείνε στις τρίχες κούκλα μου – Ο οχετός που έγραφε για τα Γλυκά Νερά

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μείνε στις τρίχες κούκλα μου – Ο οχετός που έγραφε για τα Γλυκά Νερά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγαπητή κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Προβοκάτορας εδώ. Με μια έκκληση για το δικό σας το καλό. Μείνετε στις τρίχες σας. Στο μίσος που ξερνάτε για τις ατέλειες του ανθρώπινου σώματος που «τολμούν» να αγαπούν οι έχουσες κι οι έχοντες.

Όχι ότι αυτό είναι λιγότερο επικίνδυνο. Τουναντίον. Είναι πολύ επικίνδυνο διότι όταν τα λέτε αυτά, μοιάζετε σαν μια απαρχαιωμένη έκδοση της Ελλάδας του 20ού αιώνα, εγκλωβισμένη στο σώμα μιας -υποτίθεται- χαριτωμένης γυναίκας τους 21ου.

Μείνετε εκεί λοιπόν. Διότι μέχρι εκεί μπορείτε. Μέχρι τις τρίχες, τις μασχάλες και τις πανάδες.

Διότι όταν… το πάτε αλλού, κλάφ’ τα Χαράλαμπε.

Έγραφε με στόμφο στις 14 Μαΐου η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγό της κ το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό».

Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου και θέλω να τιμωρηθώ»! Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου

Παντρεμένη κι ευτυχισμένη λοιπόν. Τελικά και… δολοφονημένη από αυτόν που υποτίθεται ότι την έκανε ευτυχισμένη, αλλά λεπτομέρειες μωρέ.

Ξέρασε ομοφοβία, ξενοφοβία και μίσος η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Πατώντας στο πτώμα της Κάρολαϊν, που συγκαταλέγεται πια στην μακρά -δυστυχώς- λίστα των γναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Θα ζητήσει μια συγγνώμη; Δύσκολο.

Το πιο εύκολο είναι να μείνει στο μανιφέστο της τρίχας. Και να μην προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Τα γραπτά μένουν. Αλλά επειδή μερικές φορές… σβήνονται κιόλας, σας παραθέτουμε το εμετικό της tweet σε φωτογραφία, για να μείνει για πάντα όπως του αξίζει: Ως μνημείο χυδαιότητας ενάντια στον άνθρωπο.

Μείνετε στις τρίχες σας κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ο εξοργισμένος Προβοκάτορας…

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X