Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη: Κρύφτηκαν σε καμπαναριό

Άγρια καταδίωξη κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη: Κρύφτηκαν σε καμπαναριό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θεσσαλονίκη: Σκηνές από κινηματογραφική ταινία δράσης εκτυλίσσονται στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο κουκουλοφόροι άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα για να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ ανέβηκαν και στο καμπαναριό εκκλησίας.

Καταδίωξη υπόπτων σε ταράτσες σπιτιών στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη ο ένας μετά από… σπριντ με τους αστυνομικούς. Λίγο πριν τις 7 το πρωί της Δευτέρας, ο ένας από τους δύο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, αφού πρώτα πήδηξε πάνω στο όχημα της πυροσβεστικής που ήταν στο σημείο, ενώ προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, δείχνοντας αρχικά πως θα παραδοθεί, με τους αστυνομικούς να τον ρίχνουν στο έδαφος λίγα μέτρα πιο μακριά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά σε ισόγειο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου, ωστόσο, μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι Αρχές εντόπισαν δύο άτομα στην ταράτσα του κτιρίου, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες.

Τα δύο άτομα τράπηκαν σε φυγή και τότε ξεκίνησε μία τρελή καταδίωξη.

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα και ο ένας από τους κουκουλοφόρους πήδηξε και βρέθηκε στην οροφή του πυροσβεστικού οχήματος.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η σύλληψη του ήταν θέμα λεπτών, ξαφνικά ο κουκουλοφόρος με ένα σάλτο πήδησε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών και των περαστικών.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του κουκουλοφόρου.

Ο δεύτερος κουκουλοφόρος παραμένει πάνω σε ταράτσα.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν πρόκεται για διαρρήκτες ή εάν ήθελαν να κάνουν γκράφιτι στην ταράτσα του κτιρίου, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X