Κοινωνία

Άγριο έγκλημα στο Διόνυσο-Τον σκότωσε για διαρροή νερού

Άγριο έγκλημα στο Διόνυσο-Τον σκότωσε για διαρροή νερού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγριο έγκλημα στο Διόνυσο. Δημότης σκότωσε υπάλληλο του Δήμου με τρεις πιστολιές για διαρροή νερού. Συντετριμμένος δηλώνει ο δήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Κακαφατέλης από τη δολοφονία του 53χρονου προϊσταμένου του τμήματος ύδρευσης.

«Ήμουν καθ’οδόν όταν με ειδοποίησαν. Κάποιος 77χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εξ’ επαφής τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης. Ήταν οι δυο τους, ήταν ένας συνάδελφός πριν εκεί, του είπε “βγες έξω σε παρακαλώ να πω δυο κουβέντες” και στη συνέχεια ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Αυτός ο άνθρωπος είχε εμμονή με τη διαρροή νερού εδώ και έναν χρόνο. Τον σκότωσε με περίστροφο 38άρι, όπως έμαθα. Ο δράστης είναι καρκινοπαθής και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο».

 

Ολα έγιναν στις 8:45 το πρωί, όταν ο 77χρονος πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου και σκότωσε με τρεις σφαίρες τον 53χρονο.

 

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες ο δράστης είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε στο σπίτι του.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκε, ωστόσο στην πορεία συνελήφθη από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X