Κοινωνία

Ακριβότερα τα διόδια! Πού και… πόσο

Ακριβότερα τα διόδια! Πού και… πόσο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακριβότερες οι τιμές στα διόδια από σήμερα, Δευτέρα 08.01.2018. Κι αυτό μετά την αναπροσαρμογή που εφαρμόστηκε από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου στους βασικότερους αυτοκινητοδρόμους.

Συγκεκριμενα οι οδηγοί θα πληρώνουν από 0,05 ευρώ έως 0,10 ευρώ παραπάνω τις διελεύσεις τους στους σταθμούς διοδίων, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Οι νέες τιμές ορίζονται με βάση την ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών και θα ισχύσουν στους αυτοκινητόδρομους της Νέας Οδού και του Μορέα. Ήδη βέβαια από την 1η Ιανουαρίου έχουν αυξηθεί και τα τέλη στους σταθμούς διοδίων στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Πού αυξάνονται τα διόδια

Αναλυτικότερα, αυξήθηκαν τα διόδια στη διαδρομή από Πελασγία έως Κλειδί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, καθώς οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν προς τα πάνω για 10 λεπτά ανά διέλευση σε 10 από τους 12 σταθμούς που διαχειρίζεται ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Στους παρακάτω πίνακες που δημοσιεύει το insider.gr, παρουσιάζονται αναλυτικά οι νέες τιμές ανά αυτοκινητόδρομο και σταθμό διοδίων. Με κόκκινο χρώμα εμφανίζονται τα διόδια όπου θα γίνει η αύξηση ενώ με μαύρο χρώμα παρουσιάζονται οι σταθμοί όπου οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με πέρυσι.

διόδια

διόδια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X