Κοινωνία

Απαγχονισμός Μοσχάτο: Εγώ θα σε σκοτώσω (βίντεο ντοκουμέντο)

Απαγχονισμός Μοσχάτο: Εγώ θα σε σκοτώσω (βίντεο ντοκουμέντο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν τα δύο βίντεο – ντοκουμέντο από το διαμέρισμα του 50χρονου λογιστή, ασφαλιστή και σύμβουλο επενδύσεων, Γιώργου Κομπόγιωργα, στο Μοσχάτο όπου και βρέθηκε κρεμασμένος στην κάσα πόρτας υπνοδωματίου. Στο διαμέρισμα ήταν παρούσα και μία 47χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στο κινητό τηλέφωνο της οποίας βρέθηκαν και δύο βίντεο από τον έντονο καβγά που είχαν, ο οποίος και διήρκεσε για δύο ώρες.

Οι διάλογοι – σοκ

«Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη να σκοτωθώ, αλλά θα σε σκοτώσω γιατί έχω τελειώσει», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η γυναίκα η οποία απειλεί επανειλημμένα τον Γιώργο Κομπόγιωργα ότι θα τον σκοτώσει. Ο ασφαλιστής είναι καθισμένος στον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού του, φοράει πιτζάμα και δεν αντιδράει στις ερωτήσεις και να δέχεται παθητικά τα όσα ακούει. «Θα μιλήσουμε, θα τα αφήσω, γιατί και εγώ θα σκοτωθώ, ενώ αν σε σκοτώσω θα μπω φυλακή, εγώ θα σε σκοτώσω», λέει η 47χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Πρώτον, πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από τη μάνα μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα, ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι που ζήταγες και ερχόντουσαν και σου έδιναν λεφτά, για ποιο λόγο το έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη. Τελείωσε πολλές οικογένειες, κατέστρεψες πολλές οικογένειες, τη μία τη κύρια και πήρε δάνειο το σπίτι της, για να της βγάλεις επενδυτικό. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της, για να πάρει κάτι παραπάνω. Σήμερα το έμαθα. Η μάνα μου μού το είπε, που φαγώθηκαν όλα τα λεφτά; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα», έλεγε στον 50χρονη η γυναίκα, ο οποίος και δεν αντιδρούσε στις ερωτήσεις της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X