Κοινωνία

Αποκλείεται ο γιος μου να έκανε βιασμό ξεσπά ο πατέρας του 36χρονου από τη Δράμα

Αποκλείεται ο γιος μου να έκανε βιασμό ξεσπά ο πατέρας του 36χρονου από τη Δράμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πατέρας του 36χρονου που κατηγορείται ότι επί ενάμιση χρόνο βίαζε τον 15χρονο γιο της συντρόφου στη Δράμα το αποκλείει κατηγορηματικά. Αφού δήλωσε «συγκλονισμένος με τις κατηγορίες» στην ΕΡΤ επεσήμανε πως «κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί», γιατί, όπως σχολίασε, «κάτι θα είχα καταλάβει, ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι».

Πάντως αύριο Δευτέρα θα απολογηθεί στην Ανακρίτρια Δράμας ο 36χρονος. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και μπήκε στο «μικροσκόπιο» της αστυνομικής διεύθυνσης Δράμας την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από καταγγελία ενός δεύτερου 15χρονου, για απόπειρα βιασμού.

Η απόπειρα, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι (σ.σ. αυτό της φωτογραφίας) του φίλου του (στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας) και ο 36χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τον δεύτερο 15χρονο την ώρα που κοιμόταν, αλλά χωρίς να τα καταφέρει καθώς το παιδί ξέφυγε και μίλησε στη  μητέρα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξέταση του ιατροδικαστή δεν έδειξε βιασμό, ωστόσο, οδήγησε τις Αρχές στο να συνεχίσουν τις έρευνες και να εξετάσουν και τον άλλο ανήλικο, τον γιο της συντρόφου του 36χρονου, κάτι που τελικά οδήγησε στη σύλληψη του άνδρα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X