Θέμα

Αρναούτογλου για καύσωνα: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας με 45 και 46 βαθμούς!

Αρναούτογλου για καύσωνα: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας με 45 και 46 βαθμούς!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο καύσωνας Κλέων θα μας ταλαιπωρήσει για καιρό ακόμα. Οχι μόνο λόγω διάρκειας, αλλά και λόγω πιο υψηλών θερμοκρασιών. Τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας και δύο μέρες, την Παρασκευή 20 Ιουλίου και  την Τετάρτη 26 Ιουλίου, η θερμοκρασία θα αυξηθεί και θα φτάσει τους 44 βαθμούς και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τους 45 και 46 βαθμούς σύμφωνα με τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως έγραψε ο μετεωρολόγος  στους κλειστούς κάμπους θα έχουμε 1 με 2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία, φτάνοντας δηλαδή τους 45 – 46 και στα ορεινά σημεία θα έχουμε 8 βαθμούς λιγότερους. Επίσης στα νησιά μας θα πρέπει να υπολογίσετε 3 με 6 βαθμούς λιγότερους όπως φαίνεται και στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η θερμοκρασία ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ με μια μόνο ματιά!

Φίλες και φίλοι!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικο ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!! Για ότι νεότερο στη σελίδα μου στο FACEBOOK: Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou. Για να μη χάνετε τον… καιρό σας

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X