Κοινωνία

Αθλιότητα Αγοραστού: Καταγγελίες για σαμποτάζ στα αντιπλημμυρικά έργα μετά την ήττα

Αθλιότητα Αγοραστού: Καταγγελίες για σαμποτάζ στα αντιπλημμυρικά έργα μετά την ήττα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολιτικά παιχνίδια με τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία στον απόηχο της ήττας του απερχόμενου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στις περιφερειακές εκλογές βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με σχετικά ρεπορτάζ τους στις ιστοσελίδες τους, οι εφημερίδες Ποντίκι και Documento μεταδίδουν πληροφορίες και καταγγελίες για παύση των αντιπλημμυρικών έργων σε χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων με εντολή του περιφερειάρχη.

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο κοινότητας της Μεταμόρφωσης Καρδίτσας, Πέτρο Κοντογιάννη, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα επισήμανε πως «τις τελευταίες μέρες τα έργα που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή έχουν σταματήσει».

Αντίστοιχα το Ποντίκι αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι εργολάβοι επικαλούνται προφορική εντολή του ίδιου του κ. Αγοραστού, ενώ τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για ανάλογη εντολή από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Λίγες μέρες μετά την εκλογή του και εν μέσω αυτών των καταγγελιών, ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Μεταμόρφωση Καρδίτσας, τον Βλοχό και άλλα χωριά που υπέστησαν τεράστιες ζημιές απ’ τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης μιλώντας στο topontiki.gr επιβεβαίωσε την εικόνα αυτή και κάλεσε ήδη για το πρωί της Πέμπτης τη διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να ενημερωθεί επισήμως και αναλυτικά για το τι συμβαίνει.

Στις καταγγελίες αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς. «Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο topontiki.gr το οποίο λέει ότι οι εργολάβοι στα αντιπλημμυρικά σταμάτησαν να εκτελούνε. Με προφορική εντολή Αγοραστού. Ο κ. Αγοραστός είναι ενώπιον τεράστιων ευθυνών. Αυτό το δημοσίευμα θα πρέπει να διαψευστεί άμεσα. Αλλιώς θα μιλάμε για μία τακτική μαυρογιαλουρισμού… Να μας κάνουν λίγο σοφότερους, ο Αγοραστός ή ο Σταϊκούρας. Ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι θα ζήσουμε τέτοιου είδους εκτροχιασμό» τόνισε στη Βουλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X