Κοινωνία

Χ. Δούκας: «Ντροπή σε όσους επιτέθηκαν στην κόρη του Νάσου και της Νάνσυς. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας»

Χ. Δούκας: «Ντροπή σε όσους επιτέθηκαν στην κόρη του Νάσου και της Νάνσυς. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργισμένη απάντηση έδωσε  ο Χάρης Δούκας στις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, το κοριτσάκι με το οποίο ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε την αντίστροφη μέτρηση στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του δήμου στο Σύνταγμα για την υποδοχή του νέου έτους.

Μιλώντας στο Mega και σχολιάζοντας τα χυδαία σχόλια και fake news από ακροδεξιούς, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σε όσους επιτέθηκαν στην κόρη του Νάσου και της Νάνσυς.

Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Ενώ προσπάθησαν να δημιουργήσουν θόρυβο, οι φωνές της αισιοδοξίας και της εγκράτειας επικράτησαν. Η Δημοκρατία ξέρει να προστατεύει τον εαυτό της».

 

Όσον αφορά στις επιθέσεις που δέχθηκε για τις παλαιστινιακές σημαίες, ο Χάρης Δούκας επεσήμανε ότι όπως έγινε και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έτσι και στην Αθήνα υπήρχε διαδήλωση από Παλαιστίνιους και στη συνέχεια μπήκαν στη γιορτή. «Τι ήθελαν να κάνω; Να μετατρέψω την Αθήνα σε πεδίο μάχης;», είπε ο Χάρης Δούκας.

 

Αναφερόμενος στην Βασιλίσσης Όλγας, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι το κλείσιμο του δρόμου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εάν του αποδοθεί θα επιτρέψει την ήπια κυκλοφορία. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ξαφνικά από την υπουργό Πολιτισμού έγινε γνωστό ότι υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα, όπως μια βίλα και λουτρά, τα οποία δεν είχαν φανεί με το «ξύσιμο» του δρόμου.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X