Κοινωνία

Χανιά: Αγνοείται 29χρονη Γαλλίδα

Χανιά: Αγνοείται 29χρονη Γαλλίδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού μιας 29χρονης Γαλλίδας κατασκηνώτριας στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου Χανίων.

Η κοπέλα, που έκανε πεζοπορικό τουρισμό, επικοινώνησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου για να τους πει ότι σκόπευε να επισκεφθεί το Ελαφονήσι.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, με αποτέλεσμα οι γονείς της να ενημερώσουν τις γαλλικές και ελληνικές αρχές. Από χθες ( 29/06/2021) δόθηκε σήμα για να βρεθεί η νεαρή κοπέλα. Οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού Σελίνου, με πιο πιθανό ενδεχόμενο να το άφησε εκεί προκειμένου να περπατήσει μέχρι το Ελαφονήσι.

Η τελευταία επικοινωνία με τους γονείς της

Τους είπε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι, ενώ στη συνέχεια δεν έδωσε άλλα σημεία ζωής.

Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τι γαλλικές αρχές, οι οποίες με την σειρά τους τις ελληνικές. Έτσι δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, οι ομάδες ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε μετακινηθεί στην περιοχή του Κριού Σελίνου και θεωρείται ως πιθανόν να το άφησε εκεί προκειμένου να μεταβεί περπατώντας προς το Ελαφονήσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X