Κοινωνία

Δεν αποφυλακίζεται ο ψευτογιατρός – Στη φυλακή και για ξέπλυμα χρήματος

Δεν αποφυλακίζεται ο ψευτογιατρός – Στη φυλακή και για ξέπλυμα χρήματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο άνθρωπος που παρουσιαζόταν ως ογκολόγος και πήρε στο λαιμό του δεκάδες ασθενείς με καρκίνο, ο ψευτογιατρός που έγινε γνωστός ως «Dr Kontos», δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο ψευτογιατρός θα παραμείνει στη φυλακή καθώς σήμερα (13.12.2021) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο 48χρονος, που δικάζεται με άλλους 16 εμπλεκόμενους για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών βαριά ασθενών, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την νέα κατηγορία που τον βαρύνει, η οποία σχετίζεται συνολικά με την δράση του επί σειρά ετών και τις απατηλές υποσχέσεις σε θύματά του, με σκοπό να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά την απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 48χρονος ψευτογιατρός, ο οποίος και ευελπιστούσε πως σε τρεις ημέρες θα άφηνε πίσω του την φυλακή έχοντας συμπληρώσει 18 μήνες κράτησης, πλέον είναι αντιμέτωπος με ένα νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης που, αυτή την φορά δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους 12 μήνες και ενώ στο μεταξύ θα έχει ολοκληρωθεί η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X