Κοινωνία

Διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θα συνεχιστεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου  ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Πρώτος μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει είναι ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρίσταται στη δίκη, υποστηρίζοντας την κατηγορία.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Η ίδια αρνείται το βαρύτατο κατηγορητήριο υποστηρίζοντας ότι δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη στη Τζορτζίνα. Ωστόσο, το δικαστικό συμβούλιο είχε κρίνει πως αυτή έδωσε την ισχυρή τοξική ουσία, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς διεκδίκησης του άνδρα της, με τον οποίο είχαν μία ταραχώδη σχέση, και τελικά της εκδίκησης όταν απορρίφθηκε ερωτικά από αυτόν.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το πρωτότοκο παιδί της στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021 εντός νοσοκομείου, ώστε να μην υποψιαστεί κανείς το έγκλημα. Τελικά η 9χρονη πέθανε στο Παίδων μετά από μεγάλη ταλαιπωρία κι αφού είχε καταστεί ανάπηρη, παρότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Η έδρα αποτελείται από τρεις γυναίκες τακτικούς δικαστές και μία γυναίκα εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X