Ελλάδα

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου, ο Κούγιας

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου, ο Κούγιας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δίκη Πισπιρίγκου: Με αίτημα εξαίρεσης του Αλέξη Κούγια κατά της προέδρου του δικαστηρίου, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που δικάζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με την έναρξη της συνεδρίασης κατά την οποία αναμενόταν να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε 20λεπτη διακοπή προκειμένου να καταθέσει γραπτώς αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου.

«Θέλω 20 λεπτά διότι δεν πρόλαβα, ήμουν στη Μυτιλήνη χθες και τη Δευτέρα είχα ένα προσωπικό θέμα. Επειδή είναι σοβαρό θέμα και θέλω να αναπτύξω το θέμα αυτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο θα διακόψει για δέκα λεπτά με τον Αλέξη Κούγια να σχολιάζει ότι «δεν μπορεί ένα τόσο σοβαρό θέμα να γίνεται με χρονοδιακόπτη».

Σήμερα αναμένεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να σταθεί ενώπιον των δικαστών του ΜΟΔ και να απαντήσει στις δύο βαριές κατηγορίες που τής καταλογίζονται για πράξεις που έκανε σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και χρειάστηκαν περισσότερες από 70 συνεδριάσεις, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών νοσηλευτικού προσωπικού, ιατροδικαστών και άλλων επιστημόνων, μέχρι να φθάσει η στιγμή της απολογίας της 35χρονης μητέρας και ενώ η δεύτερη δίκη της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της έχει ήδη ξεκινήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X