Κοινωνία

Τα ΜΑΤ μπαίνουν ως φραγμός μπροστά σε χρυσαυγίτες

Τα ΜΑΤ μπαίνουν ως φραγμός μπροστά σε χρυσαυγίτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διμοιρία των ΜΑΤ μπαίνει ως φραγμός μπροστά σε Χρυσαυγίτες που συγκεντρώθηκαν στην Κλαυθμώνος φωνάζοντας συνθήματα προς την πλευρά των Αντεξουσιαστών.

Ομάδα Χρυσαυγιτών κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα προσπαθούσαν να περάσουν τον φραγμό της αστυνομίας.

Ένταση στον φραγμό της Πανεπιστημίου με ομάδα χρισταυγιτών. Μικροένταση καθώς ακροδεξιοί επετέθηκαν κατά των αστυνομικών οι οποίοι έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Μικροεπεισόδια στα Προπύλαια, την ώρα του συλλαλητήριου για τη Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος.

Διμοιρίες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών και κρότων λάμψης.

  •  Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό και του ηλεκτρικού στην Ομόνοια

140.000 άτομα συμμετείχαν σήμερα στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.”

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το συλλαλητήριο συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο κόσμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X