Κοινωνία

Δημοσκόπηση – απάτη! Έγινε σε μια χούφτα νοικοκυριά εν μέσω κακοκαιρίας

Δημοσκόπηση – απάτη! Έγινε σε μια χούφτα νοικοκυριά εν μέσω κακοκαιρίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλοι την είπαν «χαρτζιλίκι». Άλλοι «ντροπή». Όσοι (λίγοι) συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του Alpha χαρακτήρισαν την αποζημίωση από την Αττική Οδό «επικοινωνιακή και παλαιοκομματική». 7 στους 10 λένε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της κακοκαιρίας.

Ένα είναι ξεκάθαρο για τους πολίτες: ότι η ευθύνη για τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό βαραίνει την ίδια την εταιρία και την κυβέρνηση. Αυτό δείχνει η δημοσκόπηση της Abacus Research που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha σήμερα (26.01.2022).

Εκτός όμως από το ράπισμα για την αποζημίωση από την Αττική Οδό, η κυβέρνηση παίρνει (πολύ) κάτω από τη βάση για το πως διαχειρίστηκε την κακοκαιρία. Σχεδόν 7 στους 10, το 67% για την ακρίβεια, κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση, ενώ το 25% δεν κρίνει ούτε θετικά ούτε αρνητικά και το 8% θετικά.

Όσον αφορά το ποιος φταίει για τον εγκλωβισμό των οδηγών στην Αττική Οδό, από το πρωί της Δευτέρας, το 52% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση θεωρεί πως ευθύνεται η εταιρία, το 41% πως φταίει η κυβέρνηση και το 7% θεωρεί πως ευθύνονται οι πολίτες!

Την αποζημίωση των 2.000 ευρώ που… απαίτησε (κατά τις διαρροές του Μαξίμου) από την Αττική Οδό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 42% θεωρεί επικοινωνιακή την απόφαση, το 21% παλαιοκομματική, το 29% δίκαιη, το 7% τίποτα από τα παραπάνω, ενώ 1% απάντησε πως δεν ξέρει/δεν απαντά.

Η ταυτότητα της δημοσκόπησης που έγινε σε… 303 νοικοκυριά, εν μέσω κακοκαιρίας και προβλημάτων.  

Ο Προβοκάτορας: Πανικόβλητοι και ανόητοι έστησαν δημοσκόπηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X