Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Στο μικροσκόπιο ο 12ος με το όνομα «Ντίνος» – Γιατί τον κρύβουν;

Δολοφονία Άλκη: Στο μικροσκόπιο ο 12ος με το όνομα «Ντίνος» – Γιατί τον κρύβουν;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 12ο της συμμορίας -που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού– που παραμένει άγνωστος.

Οι έρευνες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του «άγνωστου άνδρα» που οδηγούσε το αυτοκίνητο το οποίο έστριψε στη Γαζή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής έχουν στα «χέρια» τους μέχρι τώρα τα εξής στοιχεία:

Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος όπου επέβαινε ο φερόμενος δράστης με το δρεπάνι αλλά και ο «Αθηναίος», έχει καταγωγή από το Ωραιόκαστρο, είναι περίπου 24-25 ετών, έχει ύψος 1,70 κατά την επίθεση φορούσε σκούφο και ήταν αξύριστος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και ένα όνομα που φέρεται να έρχεται στο «φως», το όνομα «Ντίνος».

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι «έδωσαν» ο ένας τον άλλον, ωστόσο, τον «άγνωστο» δεν τον «έδειξε» κανείς.

Αυτό δημιουργεί υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ. για το ποιος μπορεί να είναι.

Σημαντικό στοιχεία αποτελεί το γεγονός ότι ο Αθηναίος ήταν εκείνος ο οποίος μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο λίγο πριν την επίθεση. Αυτό δίνει στην αστυνομία το «κλειδί» που αναζητά για να ξεκλειδώσει το μυστήριο, καθώς η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα δώσει αποκαλυπτικά στοιχεία.

Αναμένεται η απολογία του 20χρονου που είχε διαφύγει

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά τη δολοφονία, καθώς έλαβε προθεσμία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το τοπικό grtimes.gr, ο νεαρός έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 για να απολογηθεί καθώς ενεπλάκη στον άγριο φόνο του 19χρονου στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός εισήλθε μέσα σε ένα μαύρο όχημα και αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης:

Υπενθυμίζεται πως χθες παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές της Κορυτσάς και έπειτα μετέβη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα όπου και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X