Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του – «Δεν κρατάμε κακία, αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» (vid)

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του – «Δεν κρατάμε κακία, αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, έστειλαν μήνυμα αγάπης, ζητώντας παράλληλα να δικαιωθούν για τον άδικο χαμό του γιου τους και ευχήθηκαν ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αγάπης. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος. Η γυναίκα μου με στήριξε και με στηρίζει», είπε ο πατέρας του Αλκη Καμπανού. «Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί, Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων».

«Να σταματήσει, δεν αντέχουμε άλλο, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα», είπε από την πλευρά της η μητέρα του και πρόσθεσε: «Ο Αλκης αν βρισκόταν τώρα στο σπίτι θα σας έστελνε την αγάπη του, αγάπη προς όλο τον κόσμο».

«Ήταν, είναι ένα εξαίρετο παιδί, ήξερε μόνο να αγαπά τους πάντες και απλώς ζητούσε να αγαπούν ο ένας τον άλλο», ανέφερε η μητέρα του Άλκη.

Οι γονείς είπαν επίσης πως θα είναι στο πλευρό του Αλέξη Κούγια προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X