Κοινωνία

Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα σύλληψη για τη φονική επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη– Χειροπέδες σε αρχηγικό μέλος των χούλιγκανς

Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα σύλληψη για τη φονική επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη– Χειροπέδες σε αρχηγικό μέλος των χούλιγκανς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ο 41χρονος «Κορυδαλλιώτης», ένας από τους “υπαρχηγούς” του αρχηγού της Θύρας 7, του επονομαζόμενου “Κοντού”, μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.
Ο Δ.Μ. εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σπίτι φίλου του στην Αγία Βαρβάρα. Ήταν και αυτός SLO του Ολυμπιακού στην SUPER LEAGUE, όπως και ο “Κοντός”, ενώ πρώτος από όλους ήταν ο επονομαζόμενος “Ράμπο”, που δολοφονήθηκε μαζί με τον κουνιάδο του στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023. Σε βάρος του “Κορυδαλλιώτη” έχουν σχηματισθεί στο παρελθόν 4 δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορές.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον 36χρονο επονομαζόμενο “Ρουμάνο”, ο οποίος στις 3 Απριλίου 2024 είχε “νικήσει” την συμπλοκή με τους “Παγκρατιώτες”, ο 53χρονος αρχηγός των οποίων ήθελε να αναλάβει τα ηνία της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς επιτυχία. Ο “Ρουμάνος” ηγείτο συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Κυψέλη.

Αναμένονται τουλάχιστον τρία ακόμη νέα εντάλματα σύλληψης στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν, ενώ δεν αποκλείονται ακόμη 11, που αφορούν ανήλικους, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων αλλά διαφεύγουν την σύλληψη. Τα εντάλματα σύλληψης δεν αποκλείεται να αυξηθούν ανάλογα την “συμπεριφορά” των κατηγορουμένων που θα καλούνται να απολογηθούν. Αν δεν παρουσιάζονται ενώπιον των ανακριτικών αρχών θα εκδίδονται εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Και τα επόμενα τρία εντάλματα θα αφορούν τα “πρωτοκλασάτα” μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τους “υπαρχηγούς” του “Κοντού” που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X