Κοινωνία

Δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης – Οι νέες πληροφορίες

Δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης – Οι νέες πληροφορίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές στο Λουτράκι που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας, αναζητούν τον πρώην σύντροφο, αλβανικής καταγωγής, της 45χρονης γυναίκας. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Φωτεινή – Svitlana από την Οδησσό της Ουκρανίας, ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου και είχε μία κόρη 20 ετών.

Γνωστός φαρμακοποιός

Νεκρός δίπλα της, βρέθηκε ένας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, πρόκειται για γνωστό φαρμακοποιό, που διατηρεί φαρμακείο στο Λουτράκι επί της οδού Καραϊσκάκη και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το μπλε όχημα μάρκας Golf που εντοπίστηκε, έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Φλάμπουρο, του ανήκει. Το κουβάρι της φρικτής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν τα ξημερώματα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητό της, σε ερημική τοποθεσία στο Λουτράκι.

Σήμερα το πρωί, γείτονάς της παρατήρησε ότι υπήρχαν αίματα έξω από το σπίτι της και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές που μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τους δύο νεκρούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αλλοδαπή γυναίκα εργαζόταν ως μασέζ και τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Πηγή: loutrakiblog.gr

Τραγωδία στη Λάρισα: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X