Κοινωνία

Έγκλημα Αγία – Βαρβάρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 74χρονο

Έγκλημα Αγία – Βαρβάρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 74χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαριά ποινική δίωξη κατά του 74χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Παρασκευή.

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη έλαβε για την απολογία του ο 74χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα.

Εις βάρος του άνδρα, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής και ομολόγησε τη δολοφονία, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας, μέσω του συνηγόρου του, ισχυρίστηκε πως η εν διαστάσει σύζυγός του τού είχε κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ειδικότερα, αναφέρει πως τον είχε απομονώσει από την οικογένειά του, αλλά και το καθαριστήριο το οποίο διατηρούσαν.

Την περασμένη Πέμπτη, όπως είπε, είχε πάει στο σπίτι ώστε να πάρει μερικά χρυσαφικά που ανήκαν στην αδελφή του και είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, ωστόσο η 64χρονη αρνήθηκε να τα δώσει.

Ακόμη, ο συλληφθείς ισχυρίστηκε πως η 64χρονο τον κακομεταχειριζόταν, λεκτικά αλλά και σωματικά.

Σημειώνεται, πάντως, πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι καταθέσεις που είχαν λάβει οι Αρχές έκαναν λόγο για βίαιες συμπεριφορές του δράστη προς το θύμα, αλλά και συχνή παρουσία του στο Τμήμα.

Το ζεύγος είχε βρεθεί αρκετές φορές στο Τμήμα για να κάνουν καταγγελίες και μάλιστα η 64χρονη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του το μεσημέρι της Πέμπτης, γεγονός που φαίνεται ότι προκάλεσε την οργή του.

Κατά τη χθεσινή του κατάθεση στην αστυνομία, είχε κάνει λόγο για οικονομικές διαφορές.

Οι πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν πως αυτές αφορούσαν στα δύο καθαριστήρια που διατηρούσαν αλλά και ένα σπίτι που ο ίδιος ήθελε να γράψει στην κόρη του, την οποία είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X