Κοινωνία

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε η Καρολάιν το βράδυ πριν τον φόνο

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε η Καρολάιν το βράδυ πριν τον φόνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr η αγρίως δολοφονημένη 20χρονη φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι» αναφέρουν πληροφορίες. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Ανατροπή στη δολοφονία της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταθέτει επί ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο, όπου είχε παραστεί στο τρισάγιο της άγρια δολοφονημένης συζύγου του Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές της ΕΛΑΣ, η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πλέον οι υποψίες στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας. Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις.

 Ενημέρωση στη ΓΑΔΑ

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε σε έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου, Απόστολος Σκρέκας, ενώ προσέθεσε:

«Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο»

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Οι τελευταίες εξελίξεις

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται τη δύσκολη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι «σφίγγες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X