Κοινωνία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε κρυμμένο σκεπάρνι στο διαμέρισμα στη Μενεμένη

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε κρυμμένο σκεπάρνι στο διαμέρισμα στη Μενεμένη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θεσσαλονίκη: Ένα σκεπάρνι βρέθηκε κρυμμένο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην οδό Ομήρου στη Μενεμένη όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας 41χρονος και δίπλα του ο πατέρας του λιπόθυμος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο πατέρας διασωληνώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου καθώς δεν είχε καλό επίπεδο συνείδησης και δεν επανερχόταν.

Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18, οι γείτονες, όπως δηλώνουν, άκουγαν συχνά τους ομηρικούς καβγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, ενώ, όπως προσθέτουν, η αστυνομία είχε κληθεί πολλές φορές στο παρελθόν εξαιτίας της όλης κατάστασης στο διαμέρισμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X