Κοινωνία

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Πούδρα» αξίας 300.000 ευρώ η κοκαΐνη του συντρόφου της παίκτριας ριάλιτι

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Πούδρα» αξίας 300.000 ευρώ η κοκαΐνη του συντρόφου της παίκτριας ριάλιτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Για «άριστης ποιότητας» κοκαΐνη, «πούδρα» όπως λέγεται στην αγορά, κάνουν λόγο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση 7 κιλών και 827 γραμμάριων που εντοπίστηκαν στην κατοχή του συντρόφου του μοντέλου που συνελήφθησαν σε Παγκράτι και Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών υπολογίζουν ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, στην κατοχή του συντρόφου της παίκτριας ριάλιτι είχε αξία τουλάχιστον 300.000. Η κοκαΐνη εάν πωλούνταν γραμμάριο γραμμάριο, τότε η αξίας της μπορεί να άγγιζε και τις 350.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια. Η 28χρονη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στο σπίτι όπου συζούσε με το σύντροφό της στο Παγκράτι.

Ο σύντροφός της συνελήφθη πεζός με τη βαλίτσα στα χέρια στη Νέα Σμύρνη. Στην θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια, μέχρι τελικά να τον ακινητοποιήσουν.

Στη φωτογραφία το ζευγάρι που συνελήφθη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X