Κοινωνία

Ελεύθερος ο Πάνος Καλαϊτζής με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος ο Πάνος Καλαϊτζής με περιοριστικούς όρους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι τη δίκη του ο Πάνος Καλαϊτζής με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, ύστερα από 7 μήνες στη φυλακή και χωρίς να προκύψει κάποιο νέο στοιχείο εις βάρος του.

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση παρουσίασης κάθε 15 μέρες σε αστυνομικό τμήμα. Η συγκατηγορούμενη του Γεωργία Βούλγαρη αποφυλακίζεται με κατ’οίκον περιορισμό και βραχιολάκι, ενώ η προφυλάκιση του Θάνου Χατζηαγγέλου θα συνεχιστεί.

Ο Πάνος Καλαϊτζής βρισκόταν προφυλακισμένος από τις 8 Φεβρουαρίου, κατηγορούμενος για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, σχετικά με την υπόθεση τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού στο Ιδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού και για συμμετοχή στην οργάνωση «Αναρχική Δράση».

Η δικογραφία έχει κλείσει, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο. Ο μόνος συνδετικός κρίκος παραμένει το σπίτι που είχε παραχωρήσει ο ίδιος σε φίλο και συνάδελφό του για να περάσει τις μέρες της καραντίνας του, ο οποίος μάλιστα έχει αναλάβει την ευθύνη για συμμετοχή στην οργάνωση «Αναρχική δράση», δηλώνοντας ρητά πως ο Πάνος δεν έχει καμία σχέση.

Μάλιστα, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου και την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, αφού μετά από αυτό το γεγονός ξεκίνησε η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, στα πλαίσια της οποίας συνελήφθη και ο Πάνος Καλαϊτζής, που δηλώνει κατηγορηματικά αθώος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X