Κοινωνία

Εμπλοκή 26χρονου μάνατζερ τράπερ στα επεισόδια του Ρέντη – Τι λέει η δικηγόρος του

Εμπλοκή 26χρονου μάνατζερ τράπερ στα επεισόδια του Ρέντη – Τι λέει η δικηγόρος του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξηγήσεις για την εμπλοκή του 26χρονου μάνατζερ τράπερ στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη, ο οποίος φέρεται να «κατέδωσε» ως δράστη της επίθεσης –στον αστυνομικό– τον 18χρονο, έδωσε η δικηγόρος του, Ελισάβετ Πούλιου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε αρχικά πως ο 26χρονος μάνατζερ τράπερ «δεν κατέδωσε τον 18χρονο, ενώ δεν ισχύει, πως ο εντολέας μου ήταν στο σημείο των επεισοδίων στου Ρέντη. Ήταν σε άλλο σημείο που το κατέθεσε στις Αρχές και υπήρχαν κάμερες».

 

«Ο πατέρας του 18χρονου με τον εντολέα μου είναι γνωστοί. Έτυχε κάποιες φορές, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων, να συνευρεθούν με τον 18χρονο, ενώ είναι φίλαθλος της ομάδας. Έχει προηγούμενη εμπλοκή που δεν έχει εκδικαστεί» συνέχισε.



Ρέντη: Πώς προέκυψε η σύλληψη του 18χρονου

Η κα Πούλιου, συνεχίζοντας, ανέδειξε τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η σύλληψη του 18χρονου στου Ρέντη, για την οποία, όπως είπε, δεν έχει καμία εμπλοκή ο 26χρονος εντολέας της.

«Εκείνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, όπως εξελίχθηκε η δικογραφία και μάθαμε από τα δημοσιογραφικά γραφεία που αναφέρουν στο διαβιβαστικό, ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης που οδήγησαν στα στοιχεία και στη σύλληψη του 18χρονου, δεν οφείλεται στην προσαγωγή των 424 ανθρώπων που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά σε πληροφορίες κάποιων προσώπων που ασχολούνται με τα οπαδικά».

«Η προσαγωγή τόσων πολλών ανθρώπων δεν θεωρώ πως βοήθησαν τις προανακριτικές Αρχές στη σύλληψη του δράστη» υπογράμμισε η δικηγόρος του 26χρονου μάνατζερ τράπερ.



Ρέντη: «Ο πελάτης μου είναι τραυματίας»

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ο πελάτης της κακοποιήθηκε από την αστυνομία δύο ημέρες μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, καταγγελία που έκανε άλλος δικηγόρος στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Ο εντολέας μου εμπλέκεται από ένα λάθος δημοσιογράφικο. Δημοσιογράφος από μεγάλη εφημερίδα ανήρτησε τη φωτογραφία και τον εμφάνιζε ως τον 18χρονο. Επικοινώνησα με την εφημερίδα, διόρθωσαν το λάθος, τους εξήγησα πως στη φωτογραφία δεν εικονίζεται ο 18χρονος αλλά ο εντολέας μου που είναι 26χρονος, διέγραψαν το άρθρο αλλά είχε γίνει ήδη η αναπαραγωγή του» τόνισε.

 

«Ο πελάτης μου είναι τραυματίας και προσήχθη το περασμένο Σάββατο. Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς που του φόρεσαν κουκούλα, τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες για να καταθέσει εάν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 7/12 στου Ρέντη. Την ίδια ημέρα έγινε καταγγελία στο υπουργείο Εσωτερικών από συνάδελφο δικηγόρο» κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X