Κοινωνία

Έπεσε το messenger του Facebook

Έπεσε το messenger του Facebook
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook Messenger, με πολλές αναφορές για αδυναμία αποστολής και λήψης μηνυμάτων στο Messenger.

Το πρόβλημα προς το παρόν εντοπίζεται σε εκδόσεις Android και Web.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εφαρμογή αδυνατεί να υποστηρίξει το άνοιγμα του ιστορικού των μηνυμάτων, εμφανίζοντας μια κενή σελίδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Mirror Tech, οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το εν λόγω πρόβλημα βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και στις Φιλιππίνες και την Αυστραλία, με το 80% να αναφέρει αδυναμία ανταλλαγής μηνυμάτων στο chat, και ένα 20% αδυναμία σύνδεσης στην εφαρμογή.

Οι λήψεις αναφορών ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης 10/12, και με το πέρασμα των ωρών πληθαίνουν. Παράλληλα, αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα σύνδεσης και στο Instagram.

Οι αρμόδιοι του social media δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση, και, επιπλέον, δεν είναι γνωστό πόσους χρήστες έχει επηρεάσει και πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Η πιθανότερη αιτία για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί για ώρες τους χρήστες, είναι η αδυναμία ανταπόκρισης των servers, εξαιτίας του τεράστιου φόρτου που προκύπτει από το καθεστώς τηλεργασίας που έχει επιβληθεί σε πολυάριθμες χώρες στον πλανήτη.

Να σημειωθεί πως, σε ανάλογες περιπτώσεις το Facebook Messenger επανέρχεται αρκετά σύντομα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X