Κοινωνία

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη κίνηση και στις δύο εθνικές οδούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφουν σταδιακά από σήμερα στο κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του Πάσχα. Η κίνηση και στις δύο εθνικούς οδούς είναι αυξημένη.

Ήδη παρουσιάζονται ανασχέσεις κυκλοφορίας στις εισόδους της Αθήνας με μεγάλες ουρές στα διόδια Αφιδνών και Ισθμού και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Λίγο μετά τις 16:30, η κίνηση ήταν αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα από τον Ισθμό μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνταν από την Κινέτα μέχρι τη Νέα Πέραμο.

Στην Αθηνών – Λαμίας αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της λίμνης Υλίκης, ενώ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται από τη Μαλακάσα μέχρι και τα διόδια των Αφιδνών.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.

Η κίνηση στα λιμάνια

Στα λιμάνια η κίνηση είναι μειωμένη, καθώς οι εκδρομείς δεν φαίνεται να εγκαταλείπουν τα νησιά.

Σημειώνεται ότι από τις 12:00 έως τις 22:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.

Το απόγευμα αναμένεται να πυκνώσει η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Αργοσαρωνικός, Κυκλάδες και Κρήτη ήταν φέτος εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμοί για το Πάσχα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X