Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και οι μάσκες που φόρεσαν οι φίλες της

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και οι μάσκες που φόρεσαν οι φίλες της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με λευκές μάσκες στα πρόσωπά τους, για να στηρίξουν και να συμπαρασταθούν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκαν στην τελευταία μέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι οι φίλες της.

Και όταν το δικαστήριο καταδίκασε την Έφη Κακαράντζουλα σε φυλάκιση 15 ετών, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έπεσε στην αγκαλιά τους για να χαρούν όλες μαζί.

Στην πρώτη της αντίδραση μετά την καταδίκη της 37χρονης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε μήνυμα πως οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό της την ελπίδα, ώστε να μην φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους.

Υπογράμμισε επίσης την αποφασιστικότητά της πως θα είναι «δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί».

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαρίστησε την Ελληνική Δικαιοσύνη. Στη συνέχεια, ανέφερε πως τώρα θα επικεντρωθεί μόνο στην αποκατάσταση της υγείας της και να συνεχίσει τον αγώνα της.

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τους δύο δικηγόρους της, την Αστυνομία, τους γιατρούς της, την οικογένειά της και τους φίλους της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X