Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε εικόνες-σοκ – “Ποια Δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;”

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε εικόνες-σοκ – “Ποια Δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσιεύει εικόνα από τα εκτενή τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Δείχνοντας απίστευτο θάρρος και δύναμη ψυχής, η 34χρονη Ιωάννα δημοσιεύει σκληρές εικόνες μετά από το πρώτο από τα δεκάδες χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.

Όπως φαίνεται, το δέρμα στο πρόσωπό της έχει «σπάσει» και σε άλλα σημεία έχει «μαυρίσει», ενώ είναι γεμάτο αίματα και ράμματα. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνεται το χέρι της, όπου σε μεγάλο μέρος του το δέρμα έχει εξαφανιστεί τελείως.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία», είναι τα συγκλονιστικά λόγια που γράφει το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Προσθέτει ότι θα ακολουθήσουν δεκάδες χειρουργεία όχι για να γίνει «όμορφη γυναίκα», αλλά μόνο για να είναι «φυσιολογικός άνθρωπος».

«Ποια Δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;», αναρωτιέται εμφατικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βάζοντας και την ημερομηνία της 15ης Σεπτεμβρίου, όταν θα αρχίσει η δίκη της 34χρονης καθ’ ομολογία δράστριας.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας – Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες:

https://www.instagram.com/p/CTmnHr6MaZm/?utm_source=ig_embed&ig_mid=3B3056A0-FDCE-40C1-96C6-74761DA51840

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X