Θέμα

Επίθεση με βιτριόλι: Με ατσάλινη ψυχή και αξιοπρέπεια στο δικαστήριο η Ιωάννα – Τι της ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: Με ατσάλινη ψυχή και αξιοπρέπεια στο δικαστήριο η Ιωάννα – Τι της ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν μόλις λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη έναρξη της δίκης για την σοκαριστική υπόθεση με το βιτριόλι. Τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στα δικαστήρια έχοντας μια ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της.

Φορούσε ακόμη λευκό καπέλο και μια σειρά από ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της, με τους δικηγόρους της να την κρατούν από το χέρι και τους δημοσιογράφους να «πολιορκούν».

Λίγο αργότερα, μάλιστα, είχε κι έναν διάλογο με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, τον δικηγόρο της 37χρονης Ε.Κ. που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της δράστιδος πλησίασε την Ιωάννα, της μίλησε για 10 λεπτά και της εξέφρασε την προσωπική του θλίψη και την συμπάθειά του για την τραγική περιπέτεια που περνάει.

Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης, ζητώντας της να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Θαρραλέα η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η εικόνα της νεαρής γυναίκας που έπεσε θύμα της 37χρονης που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα ήταν συγκλονιστική. Υποβασταζόταν από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα, φαινόταν πως δεν μπορούσε να περπατήσει εύκολα. Όμως παρά τις “συμβουλές” να μην βρεθεί στη δίκη, εκείνη, με μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε να αντιμετωπίσει εκτός από τους φόβους της και τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Φωτογραφία: Euorkinissi

Φωτογραφία: Euorkinissi

βιτριόλι

Φωτογραφία: Euorkinissi

βιτριόλι

Φωτογραφία: Euorkinissi

βιτριόλι

Φωτογραφία: Euorkinissi

βιτριόλι

Φωτογραφία: Euorkinissi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Και μπορεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου να συγκλόνισε τους πάντες με την απόφασή της να είναι παρούσα στη δίκη, η γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο χωρίς ποτέ να εξηγήσει το γιατί, η 37χρονη Έφη, αποφάσισε να μην την “αντιμετωπίσει”. Να κάνει χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο νόμος και να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η γυναίκα που ομολόγησε αλλά ποτέ δεν εξήγησε το κίνητρο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο. Ήταν εκεί μόνο ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X