Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Πέρα από κάθε προσδοκία οι δωρεές για την οικονομική στήριξη της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Πέρα από κάθε προσδοκία οι δωρεές για την οικονομική στήριξη της Ιωάννας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη αλλά την ίδια στιγμή, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης πλήθος κόσμου, που εκφράζει την συμπαράστασή του στο θύμα, τόσο με λόγια όσο και με πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Ναθαναήλ, μέσω μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, διοργανώνει πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης για την 34χρονη και καλεί όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει, να προσφέρει την δωρεά του.

Στο εισαγωγικό σημείο, η Αννίτα Ναθαναήλ περιγράφει με ένα σύντομο χρονικό το τι συνέβη στην Ιωάννα καθώς και τις συνέπειες που είχαν στην υγεία της, με τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και τις βλάβες που προκάλεσε η επίθεση.

Όπως φαίνεται στην πλατφόρμα, ο αρχικός στόχος ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 95.000 δολάρια. Ο αριθμός των δωρεών είναι περίπου 2.500.

Την δική της δωρεά στην πλατφόρμα, κατέθεσε και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Twitter.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X