Κοινωνία

Επιβάτης του Euroferry Olympia ήταν και στο Norman Atlantic!

Επιβάτης του Euroferry Olympia ήταν και στο Norman Atlantic!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ανθρώπινη ιστορία. Μια απίστευτη ανθρώπινη ιστορία. Ένας από τους επιβάτες του πλοίου Euroferry Olympia, που έπιασε τα ξημερώματα φωτιά ενώ έπλεε ανοιχτά της Ερείκουσας, ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες και από τη φωτιά στο Norman Atlantic, το 2014!

Το Euroferry Olympia έπιασε φωτιά σχεδόν δυο ώρες αφού απέπλευσε από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ενώ το Norman Atlantic είχε πιάσει φωτιά εν πλω στις 28 Δεκεμβρίου του 2014, στο στενό του Οτράντο, στην Αδριατική Θάλασσα, με αποτέλεσμα 11 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και κάποιοι να μη βρεθούν ποτέ…

Ο άνδρας που ξαναέζησε τον εφιάλτη μίλησε στην εκπομπή «Tlive», εξιστορώντας την απίστευτη εμπειρία που έζησε… δυο φορές, λέγοντας πως η φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia ξέσπασε τις βραδινές ώρες, όμως η αντίδραση του πληρώματος ήταν γρήγορη.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «τυχερό» τον εαυτό του, ενώ εξύμνησε το πλήρωμα του πλοίου, το οποίο έδρασε γρήγορα και απομάκρυνε τους επιβάτες.

«Το βράδυ βγαίνουμε από την Ηγουμενίτσα κοντά στις 2, όμως στις 3.30 μας ξύπνησαν και είπαν ότι καίγεται το καράβι. Τουλάχιστον ήταν οργανωμένα (σ.σ. εννοεί την απομάκρυνση των επιβατών)», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πλήρωμα ήταν ψύχραιμο και βγήκαμε αμέσως», προσθέτει ο ίδιος, ενώ τόνισε ακόμα πως «αισθάνομαι τυχερός, γιατί γλίτωσα την ζωή μου. Το επαγγελματικό κομμάτι όμως μένει πίσω».

Το τελευταίο σχόλιο έχει να κάνει με το ότι το φορτηγό του έχει καεί και μάλιστα είναι το δεύτερο όχημα που καίγεται σε λίγα χρόνια…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X