Κοινωνία

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Μηχάνημα σιδηρουργίας καταπλάκωσε 50χρονο εργάτη

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Μηχάνημα σιδηρουργίας καταπλάκωσε 50χρονο εργάτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5/2024) στην Ορεστιάδα, όπου ένας 50χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα στην περιοχή Χειμώνιο.

Το μηχάνημα βάρους 7 τόνων καταπλάκωσε τον εργάτη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όπως μεταδίδει ο τοπικός ιστότοπος evros-news.

Επιτόπου έφτασε η Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε και μετά από πολύ δύσκολες προσπάθειες γιατί δεν υπήρχε ειδικός γερανός για να σηκώσει το πoλύ βαρύ μηχάνημα, ανέσυρε τον άτυχο εργάτη χωρίς τις αισθήσεις του. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑβ, ο άτυχος εργάτης έχασε τελικά την ζωή του και παρ’ ότι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα πλέον. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Ο 50χρονος εργάτης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν ήταν από την περιοχή, αλλά από είχε έρθει και έμενε στην Ορεστιάδα για να εργάζεται στην βιοτεχνία όπου και έχασε τελικά σήμερα την ζωή του.

Η Αστυνομία θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το εργατικό δυστύχημα και τις πιθανές ευθύνες ή παραλείψεις στα μέτρα ασφαλείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X