Κοινωνία

Ευχηθήκαν με ολόγραμμα «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (vid)

Ευχηθήκαν με ολόγραμμα «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με έναν απρόσμενο τρόπο είπαν «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί του.

Ο Διοικητής Γρηγόρης Βλαχάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποφάσισαν με μια εξαιρετική πρωτοβουλία να ευχηθούν “Χρόνια Πολλά” στους ασθενείς που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου αυτό το διάστημα.

Ο κ. Βλαχάκης ζήτησε τη συνδρομή του Λαρισαίου σκηνοθέτη Πασχάλη Μαντη και της διάσημης ιπταμενης πιανίστριας Έλενας Ξυδιάς για να οργανώσουν εθελοντικά ένα μοναδικό event για τους ασθενείς.

Το ολόγραμμα της Έλενας Ξυδιάς εμφανίστηκε να αιωρείται πάνω από το κτίριο του νοσοκομείου την παραμονή των Χριστουγέννων, προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Την ίδια στιγμή, η πραγματική Έλενα Ξυδιά βρισκόταν για παράσταση στη Θεσσαλονίκη και το ολόγραμμα της στη Λάρισα! Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με στόχο να στείλει ένα διαφορετικό εορταστικό μήνυμα ελπίδας και να ανακουφίσει τους ασθενείς, έστω και για λίγα λεπτά, από τον πόνο τους.

Το άψογα σχεδιασμένο event σχεδιάστηκε περίπου δύο μήνες πριν, με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών όπως η Έλενα Ξυδιά, ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος, η Παρασκευή, η Βασιλική Τριανταφυλλιά, και η Μαριάννα Κατσούρα, ο οίκος VATRIMA, ο Γιώργος Μανίκας, ο Χρήστος Γενίτσεφτσης, ο Βασίλης Μπαντάβης, ο Ηλίας Μαντής, η Φανή Τσιαμαλού, η Τζένη Καρέλα, η Σταυρούλα Αλεξανδρή, ο Τάσος Γκούμας, η Εύη Οικονόμου, η Χρυσά Βουλγαράκη, και η Κατερίνα Σακελάριου, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Πασχάλη Μαντη.

Δείτε βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X