Κοινωνία

Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη – Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών

Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη – Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη που αγνοείται από την Πέμπτη στη Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύτες βούτηξαν στη Λίμνη των Κρεμαστών προκειμένου να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν δύο βουτιές δίχως αποτέλεσμα καθώς υπάρχει πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας λόγω της ορατότητα που είναι πολύ περιορισμένη όπως αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως το εύρημα που είχε εντοπίσει το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» δεν ανήκει σε ανθρώπινο σώμα.

Στο σημείο υπάρχουν πολλά υλικά, όπως κλαδιά δέντρων και λάσπη που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την επιχείρηση. Αύριο το πρωί θα επιχειρήσουν ξανά κατάδυση στα σημεία που θα τους υποδειχθούν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η αγνοούμενη, είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στη Γέφυρα Τατάρνας την περασμένη Πέμπτη και μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις, στις οποίες -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες αλλά να μου κάνετε ευθανασία». Επίσης, στις σημειώσεις της, η 48χρονη ζητούσε από τη μητέρα και τον σύζυγό της να προσέχουν το παιδί της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X