Κοινωνία

Εύβοια: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ελέγχει η ΕΛΑΣ για τη συσχέτιση Βαλυράκη και του διοικητή της Ερέτριας

Εύβοια: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ελέγχει η ΕΛΑΣ για τη συσχέτιση Βαλυράκη και του διοικητή της Ερέτριας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΛΑΣ κρατά ακόμα ανοιχτή την υπόθεση του θανάτου του διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας στην Εύβοια.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Φάκος

Η αστυνομία αφού εξέτασε όλες τις υποθέσεις που είχε αναλάβει ο 30χρονος στέκονται σε αυτή του Σήφη Βαλυράκη.

Η αστυνομία γνωρίζει όπως σας αναφέραμε και χθες ότι ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας εξέταζε μόνος του  κάποιες μαρτυρίες που θεωρούσε άκρως σημαντικές για να βρει περισσότερα στοιχεία και να διασταυρώσει την εγκυρότητα τους.

Η με τα παραπάνω στοιχεία αλλά και όσα έχουν γίνει με την υπόθεση Βαληράκη και εξετάζουν την σχέση της καθυστέρησης στην υπόθεση της δολοφονίας του Βαλυράκη με τη δολοφονία του αστυνομικού.

Αυτό έχει να κάνει με το γιατί ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας δεν ενημέρωσε κανέναν ούτε καν το εισαγγελέα που βρισκόταν στην Χαλκίδα ότι είχε κάποιες μαρτυρίες που θεωρούσε άκρως σημαντικές και ήθελε να τις τσεκάρει.

Επίσης εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο άτυχος αστυνομικός να είχε φτάσει πολύ κοντά σε μεγάλες αποκαλύψεις και να απειλήθηκε για την οικογένεια του (το μωρό του και την γυναίκα του) και να έδωσε όντως τέλος στη ζωή του για τους προστατέψει.

Σε αυτό το σενάριο η ΕΛΑΣ ψάχνει μήπως ο νεαρός διοικητής είχε αφήσει κάποια στοιχεία ώστε να βρεθούν αργότερα.

Το δεύτερο σενάριο που τσεκάρει η αστυνομία είναι να έφτασε πολύ κοντά στην πηγή και να τον δολοφόνησαν στήνοντας το σκηνικό αυτοκτονίας για να μην κινήσουν υποψίες.

Και τέλος το τελευταίο σενάριο που τσεκάρετε αλλά φαίνεται πως με τα στοιχεία που υπάρχουν δεν είναι πλέον το επικρατέστερο είναι αυτό της απλής  αυτοκτονίας για προσωπικούς του λόγους.

Τις επόμενες μέρες πάντως αναμένεται να δοθούν αρκετές απαντήσεις για τον θάνατο του νεαρού διοικητή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X