Κοινωνία

Φαίη Μπακογιώργου: Στη φυλακή μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της

Φαίη Μπακογιώργου: Στη φυλακή μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέες κρίθηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας (13/11/2023), οι τρεις κατηγορούμενες για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας, η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς στις περιπτώσεις τους πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την προφυλάκιση.

Οι τρεις κατηγορούμενες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση διά ενέργειας και με παράλειψη, εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπής κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνης σωματικής βλάβης αδύναμου ατόμου, απλής σωματική βλάβης κατά συρροή και συνέργειας σε εμπορία ανθρώπων.

Το τελευταίο αδίκημα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το dikastiko.gr, αφορά στην σπιτονοικοκυρά, διότι η αδικοχαμένη 23χρονη όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε το τέταρτο παιδί της.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των φερόμενων ως δραστών μετά τη μήνυση του πατέρα της 23χρονης, για την οποία ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X