Κοινωνία

Φαίη Μπακογιώργου: Το ένοχο παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της 23χρονης (vid)

Φαίη Μπακογιώργου: Το ένοχο παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της 23χρονης (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, που βρέθηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 59χρονη σπιτονοικοκυρά στο παρελθόν έχει κατηγορεί για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, για απάτες, κλοπές και υπεξαιρέσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Live News», που επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, λένε ότι η γυναίκα παγίδευε ηλικιωμένες, τις οποίες – δήθεν – φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανοι, προβληματικοί και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Δικηγόροι αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έδινε συχνά το «παρών» στα δικαστήρια, όπου φαίνεται να αλίευε συνήθως αλλοδαπούς πελάτες για θέματα εικονικών γάμων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, συναντούσε πολλούς άνδρες αλλοδαπούς σε μία συγκεκριμένη καφετέρια στην Πατησίων, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους φέρονται να μεθόδευαν αυτή τη διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων. Μέσα στον κύκλο αυτών των συναντήσεων, η σπιτονοικοκυρά γνώρισε έναν άντρα από τον οποίο η ίδια μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της Φαίης, του ζήτησαν να τους βρει «επειγόντως» σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της και πρέπει να στεγαστούν.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X